Acasă ACTUALITATE Primele amenintari pentru Tudose dinspre conducerea PSD: Fa-ti relatia fericita cu Dragnea...

Primele amenintari pentru Tudose dinspre conducerea PSD: Fa-ti relatia fericita cu Dragnea si nu ne afecta pe toti!

13

„N-aş spune că suntem într-un moment fericit” – a afirmat premierul Mihai Tudose cu privire la relaţia dintre el şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

A fost declaraţia care, însoţită de anunţul unei remanieri guvernamentale, a declanşat un scandal monstru în rândul social-democraţilor. Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a vorbit la România TV de acest conflict şi a avut şi un mesaj pentru prim-ministrul Mihai Tudose.

„Nu putem spune ca suntem putini surprinsi de schimbarea asta de atitudine a colegului nostru, Tudose. Nu stiu daca chiar avem ministri cu probleme de imagine si probleme penale. Eu stiu ca am doua colege vanate de statul paralel si,  in contextul actualelor legi ale Justitiei, orice procuror iti poate face dosar. E foarte complicat sa schimbam 3 ministri pentru ca ii ancheteza un procuror de la doamna Kovesi. (…) Daca spui ca acei ministri nu apar in sondaje, nu ii cunoaste lumea, e o discutie. Am inteles ca vrea sa faca schimbari ca nu e intr-un moment fericit cu domnul Dragnea. Noi, colegii, il sfatuim sa se intalneasca cu Dragnea si sa isi faca relatia fericita si sa nu ne afecteze pe noi toti. Domnul Tudose stie regula de baza: ca intr-un conflict personal, intr-o lipsa de dialog, nu arunci in lupta tot efectivul partidului, cand statul paralel continua sa promoveze ideea de vanatoare a tuturor pesedistilor.”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos