Acasă Social Primii locuitori ai Bucurestiului care nu mai platesc taxa de salubrizare. Daca...

Primii locuitori ai Bucurestiului care nu mai platesc taxa de salubrizare. Daca recicleaza

Primăria sectorului 2 anunță că sprijină asociațiile de proprietari în vederea amplasării ghenelor exterioare pentru colectarea plasticului, cartonului, hârtiei și metalului (așa numita „fracție uscată” a deșeurilor). Subvenția acordată de Primărie este de până la 6.000 de lei.

Proiectul a fost anunțat pe pagina de Facebook viceprimarului sectorului 2, liberalul Dan Cristian Popescu.

Este un proiect pe care l-am inițiat acum o lună și mă bucur pentru că cei mai mulți dintre consilieri au înțeles importanța lui și l-au votat. Pentru a implementa cât mai repede și mai ales în condiții de legalitate colectarea selectivă, trebuie să venim în întâmpinarea cetățenilor și să îi ajutăm. La inițiativa mea, în sectorul 2 deja colectăm selectiv aproape toate tipurile de deșeuri menajere.

De asemenea, locuitorii sectorului beneficiază de taxă zero la gunoi cu condiția să colecteze selectiv cel puțin 25% fracție uscată din întreaga cantitate de gunoi produsă. Subvenția pentru ghenele exterioare este doar o continuare a demersurilor începute pentru un sector curat și modern”, a declarat viceprimarul Popescu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentBiserica reactioneaza la apelul lui Berbeceanu si anunta credinciosii sa-si aduca lingurite de acasa pentru impartasanie
Articolul următorAstronomii anunta o descoperire istorica pentru omenire