11.7 C
București
vineri, aprilie 10, 2020

Primii locuitori ai Bucurestiului care nu mai platesc taxa de salubrizare. Daca recicleaza

BOR anunta cum va decurge Pastele anul acesta: Credinciosii sa iasa la ferestre si pe balcoane!

Pelerinajul de Florii se suspendă anul acesta. Ramurile de salcie vor fi binecuvântate în biserică și vor fi distribuite de către voluntari credincioșilor din parohie...

Primăria sectorului 2 anunță că sprijină asociațiile de proprietari în vederea amplasării ghenelor exterioare pentru colectarea plasticului, cartonului, hârtiei și metalului (așa numita „fracție uscată” a deșeurilor). Subvenția acordată de Primărie este de până la 6.000 de lei.

Proiectul a fost anunțat pe pagina de Facebook viceprimarului sectorului 2, liberalul Dan Cristian Popescu.

Este un proiect pe care l-am inițiat acum o lună și mă bucur pentru că cei mai mulți dintre consilieri au înțeles importanța lui și l-au votat. Pentru a implementa cât mai repede și mai ales în condiții de legalitate colectarea selectivă, trebuie să venim în întâmpinarea cetățenilor și să îi ajutăm. La inițiativa mea, în sectorul 2 deja colectăm selectiv aproape toate tipurile de deșeuri menajere.

De asemenea, locuitorii sectorului beneficiază de taxă zero la gunoi cu condiția să colecteze selectiv cel puțin 25% fracție uscată din întreaga cantitate de gunoi produsă. Subvenția pentru ghenele exterioare este doar o continuare a demersurilor începute pentru un sector curat și modern”, a declarat viceprimarul Popescu.

- Reclama -
- Reclama -

Ultimele stiri