Acasă ACTUALITATE Primul mare lider PSD care jubilează după eliberarea lui Dragnea: ”Dumnezeu nu...

Primul mare lider PSD care jubilează după eliberarea lui Dragnea: ”Dumnezeu nu uită niciodată!”

53

Liderul PSD Neamţ Ionel Arsene a declarat că s-a făcut dreptate, referindu-se la eliberarea lui Liviu Dragnea. El a adăugat că are mereu încredere în justiţia română.

„Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, şi nu-i lasă la greu pe oamenii buni! Azi, cu ajutorul lui şi al justiţiei române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate şi prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat! Coşmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut! Mă bucur că de astăzi este alături de familie şi de cei dragi, aşa cum au fost cu toţii cu sufletul, zi de zi, alături de el!”, a scris Ionel Arsene, joi pe Facebook.

Fostul lider al PSD LIviu Dragnea va fi eliberat din penitenciar, în urma deciziei Tribunalului Giurgiu. Avocata acestuia, Flavia Teodosiu, a afirmat că eliberarea efectivă va avea loc după îndeplinirea formalităţilor.

Din 27 mai 2019, fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea Dragnea se află în penitenciar, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSarbatoare mare in PSD: Tatucul Dragnea iese din puscarie!
Articolul următorCiolacu isi roade unghiile după ce Dragnea si-a anuntat intoarcerea: „PSD este un partid de operetă, condus de oameni lași”