Acasă ACTUALITATE Primul proces din Romania impotriva vaccinurilor Pfizer: O femeie da in judecata...

Primul proces din Romania impotriva vaccinurilor Pfizer: O femeie da in judecata Guvernul pentru ca ar fi ramas afectata pe viata!

O româncă spune că a dobândit o boală care necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat cu vaccinul Pfizer, acesta fiind primul proces din România inițiat împotriva Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României, spune, luni, avocatul Adrian Cuculis, informează Mediafax.

Avocatul Adrian Cuculis vorbește despre „fața nevăzută a pandemiei”.

El face cunoscut primul proces din România inițiat împotriva Pfizer România, Ministerul Sănătății și Guvernului României, pentru vaccinarea obligatorie în scopul de a putea circula liber.

„Cazul în speță, cu acte medicale care dovedesc legătura de cauzalitate între vaccinul Pfizer și boala dobândită din pricina vaccinului… pacienta a dobândit o boală ce necesită tratament pe viață. Trombocitopenie și hipertonie arterială”, spune avocatul.

Daunele se ridică la 1.000.000 de euro și vizează obligarea celor 3 la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSecretarul de stat Andrei Baciu a fost ales președinte al filialei Sector 3 a Partidului Național Liberal
Articolul următorPutin a cazut pe scari si trebuie operat din nou!