Acasă ACTUALITATE Primul PSD-ist care recunoaste: Guvernarea Ciolos a fost mai buna decat guvernarea...

Primul PSD-ist care recunoaste: Guvernarea Ciolos a fost mai buna decat guvernarea Dragnea!

Fostul premier Victor Ponta lansează joi un nou atac la adresa Guvernului „Dragnea”, după ce România se află în fața unui val de scumpiri alarmant, în prag de iarnă: de la creșterea prețului la gaze, la enegia electrica și la creditele în lei, „totul cu efect direct în buzunarul fiecărui român”.

„Anul trecut pe vremea aceasta spuneam cat de rea este Guvernarea „Ciolos” si ceream sprijinul oamenilor sa schimbam lucrurile in bine – azi Guvernarea „Dragnea” ne arata ca din pacate se poate si mai rau! Iar faimosul „Program de Guvernare Dragnea – Valcov” se dovedeste cea mai mare pacaleala si dezamagire.

Cresterea pretului la gaze + la energie electrica + la creditele in lei = totul cu efect direct in buzunarul fiecarui roman.

In loc sa aplici „Codul Fiscal” din 2015 si sa asiguri stabilitatea si predictibilitatea mediului de afaceri in fiecare zi apare alta prostie : taxa pe gospodarie, TVA splitat, accizele la carburnatu, cresterea contributiilor la contracte part time, trecerea tuturor contributiilor la angajat, jefuirea companiilor cu capital de stat, blocarea tuturor investitiilor publice – efectele incep sa se vada!

Regret ca toti oamenii care au asigurat o guvernare economica si sociala eficienta in 2012-2015 au fost indepartati doar pentru ca nu ii vrea „Daddy” – pretul il platim toti.”

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTupeu incredibil la Tariceanu, toti romanii sunt prosti: Eu nu am vazut nicio scumpire la combustibili!
Articolul următorIncepe Loteria Vizelor! Aici ai tot ce trebuie sa stii despre cum poti aplica!