Acasă Economie Primul Real transformat in Auchan a fost deschis in Capitala!

Primul Real transformat in Auchan a fost deschis in Capitala!

32

Primul Real transformat in Auchan a fost deschis in Capitala, acesta fiind unul din cele 20 de hipermarketuri cumparate de la Metro, investitia in reamenajare fiind de 2 milioane euro.

La finele lunii trecute, retailerul francez Auchan a inchis pentru remodelare prima unitate Real, acesta fiind primul pas cu impact asupra consumatorilor, dupa ce Metro Group a anuntat vanzarea a 20 de hipermarketuri catre Auchan. Este vorba despre magazinul din estul Capitalei, de pe bd Theodor Pallady, care se va redeschide „in cel mai scurt timp” sub o alta sigla. Compania va rebrandui cele 20 de hipermarketuri Real in mai putin de un an.

Tranzactia Auchan-Real a fost finalizata pe 12 septembrie, ca urmare a acordului semnat in 30 noiembrie 2012 intre Grupul Auchan si Metro Group si a validarii primite din partea Consiliului Concurentei, la sfarsitul lunii iulie.

Auchan Romania, in noua sa dimensiune, ajunge la 31 de magazine deschise si alte doua in constructie, o suprafata neta de vanzare de 252.000 metri patrati, peste 10.000 de angajati, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienti anual si o cifra de afaceri comuna de peste 4,5 miliarde de lei, fara taxe.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos