Acasă Auto Prins cu peste 100 de km/h în localitate, un primar PSD face...

Prins cu peste 100 de km/h în localitate, un primar PSD face scandal cu Politia

Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilăm(PSD), a făcut plângere contravenţională în instanţă şi se va judeca cu Poliţia judeţeană Vrancea, după ce pe data de 13 august i s-a reţinut permisul de conducere pentru viteză, potrivit Adevărul.

Misăilă a fost depistat de aparatul radar conducând cu 106 km/h, în condiţiile în care în zonă respectivă se circulă cu doar 50 km/h. Într-o declaraţie dată Ziarului de Vrancea, edilul şi-a recunoscut greşeala, dar a părut deranjat că presa a aflat despre întâmplarea sa din „surse poliţieneşti”.

„Am greşit şi înţeleg să plătesc conform prevederilor în vigoare. Ceea ce nu înţeleg şi nu sunt de acord este faptul că nu s-a respectat, din punctul meu de vedere, în cazul acesta, de către IPJ Vrancea, regulamentul general privind protecţia datelor cu caracter personal (aşa numitul GDPR). Dacă eu aş fi contestat sancţiunea şi presa ar fi aflat despre ea din datele făcute publice de către justiţie era corect. Dar faptul că informaţia privind persoana mea a fost «scăpată pe surse» din interiorul IPJ Vrancea, nu mai este în conformitate cu prevederile legale”, a precizat Cristi Valentin Misăilă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentO multinationala cu mii de angajati in Romania ii numeste pe moldoveni ”persoane exotice”
Articolul următorVIDEO-Imaginile care spun totul: Cat de pregatita era, de fapt, armata din Afganistan