Acasă Stirea zilei Prins cu peste 100 km/h în localitate, Gigi Becali a făcut circ...

Prins cu peste 100 km/h în localitate, Gigi Becali a făcut circ cu Politia: ”Bă, arată-mi filmarea, să văd filmarea!”

Gigi Becali s-a ales cu permisul suspendat și cu o amendă de 1.305 de lei, după ce a fost prins de polițiști circulând în localitate cu 103 km/h.

La scurt timp de la momentul în care a fost oprit în trafic, Gigi Becali a anunțat că va contesta sancțiunile și că, de fapt, ar fi avut o viteză de 100 km/h, nu 103, așa cum a fost specificat în raportul autorităților.

Eram pe autobandă, spre Pitești, mergeam la Mănăstire. Ei au stat la șmecherie. N-am rămas fără permis, pentru că două săptămâni pot merge, după care voi câștiga în instanță.

Polițistul nici n-a vrut să-mi arate filmarea. Era 100 km/h viteză, el a zis că aveam 103. I-am zis să-mi arate filmarea și nu mi-a arătat. ‘Bă, arată-mi filmarea, să văd filmarea, că dacă nu vrei, o s-o arăți la judecător’!. Să văd atunci dacă are, că eu nu cred că are”, a declarat Gigi Becali, la RomâniaTV.

În ziua în care lui Gigi Becali i-a fost suspendat permisul de conducere, FCSB joacă un meci important în lupta pentru titlul din Liga 1, împotriva celor de la CFR Cluj, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1.

Înaintea jocului direct, CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 41 de puncte, în timp ce echipa condusă de Gigi Becali ocupă a doua poziție a ierarhiei, cu 39 de puncte.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentEditorial semnat Rares Bogdan: „Rugăciune împotriva abandonării luptei pentru bine”
Articolul următorLiber la vaccinare, fara programare: Începând de astăzi orice roman se poate vaccina, non-stop, în spitalele militare!