facebook
Monden

”Printesa” lui Liviu Dragnea a primit CADOU o masina de 40.000 de euro si e PASIONATA de posetele de lux!

Fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra, are 22 de ani si este iubita solistului Alex Mataev. Cand nu conduce un bolid de 40.000 de euro, primit cadou de la tati, Alexandra face shopping, tintele ei predilecte fiind hainele si postele de lux.

Dincolo de barbatul care joaca dur pe scena politica, Dragnea este un tata care ar face orice pentru fiica lui. Mostenitoarea politicianului, Alexandra este o tanara care a stat departe de localurile mondene, nu a fost implicata in scandaluri si a avut intotdeauna rezultate bune la invatatura, la BAC obtinand media 9,78, anunta wowbiz.ro.

Alexandra este studenta la Facultatea de Limbi Straine, iar in timpul liber calatoreste prin tara, merge la cinematograf, la teatru sau la concertele iubitului ei, Alex Mataev, un artist care s-a afirmat la un concurs de talente. Fiica lui Dragnea face furori cu genti de mii de euro.

Cei doi indragostiti formeaza un cuplu de patru ani si sunt nedespartiti, indragostitii iesind foarte rar separat, fiecare cu prietenii lui. Frumoasa Alexandra s-a obisnuit cu statutul de iubita de trubadur si are mare grija sa nu-l eclipseze pe partenerul ei de viata in fata camerelor, cand il insoteste pe solist la evenimente mondene tanara facand tot posibilul sa ocoleasca lumina reflectoarelor. Tanara a primit cadou de la parinti o masina de 40.000 de euro.

In ceea ce priveste vestimentatia, domnisoara Dragnea este adepta unui stil discret, casual, dar accesoriile pe care le poarta sunt invariabil de la branduri celebre.

Share Page

Close