Acasă ACTUALITATE Procurorii DNA: Dragnea este acuzat de frauda si constituire de grup infractional...

Procurorii DNA: Dragnea este acuzat de frauda si constituire de grup infractional organizat, prejudiciul depasind 21 de milioane de euro!

13

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este suspect în Dosarul TelDrum și cel mai probabil procurorii DNA vor începe urmărirea penală pe numele său.

Conform surselor judiciare, Liviu Dragnea este acuzat de nu mai puțin de cinci infracțiuni: Abuz în serviciu, fraudă cu fonduri europene, grup infractional organizat și derivatele acestor infracțiuni.

În acest dosar prejudiciul este unul uriaș, de 21 de milioane de euro.

Iesit dupa 30 de min de la audieri, Dragnea a spus ziaristilor : “O sa stam de vorba la Parlament”. Cel mai probabil, Liviu Dragnea doar a luat la cunoștință acuzațiile care i se aduc, pentru că timpul petrecut la audieri a fost unul foarte scurt.

Cum faptele la care se referă procurorii anticorupție nu se referă la perioada în care Liviu Dragnea a fost membru al Guvernului, orice decizie a procurorilor nu va trebui să treacă prin Parlament, afară doar dacă procurorii ar decide să ceară Parlamentului să aprobe reținerea sau arestarea sa. (este asemănător cu Cazurile Ponta și Șova, care deși erau membrii ai Guvernului au ajuns suspecți și apoi inculpați).

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos