Acasă Economie Produse scumpe, din import si expirate: Amenda uriasa pentru Carrefour!

Produse scumpe, din import si expirate: Amenda uriasa pentru Carrefour!

827

In goana dupa bani, multe lanturi mari de magazine au ajuns sa vand produse scumpe si din import. Iar acum, in pragul Pastelui, se pare ca unele produse sunt si expirate.

Mai multe produse expirate oferite spre vânzare într-un supermarket Carrefour din municipiul Slatina au fost confiscate, iar societatea comercială a fost sancţionată cu amendă de 20.000 de lei, se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Olt.

Produsele cu termenul de valabilitate expirat sunt brânză şi brânzeturi.

Potrivit sursei citate, verificările la supermarket s-au înscris în seria acţiunilor pentru combaterea criminalităţii economice desfăşurate de poliţişti, care au aplicat patru sancţiuni în valoare totală de 35.000 de lei.

În municipiul Slatina au mai fost sancţionaţi doi agenţi economici, cu câte 5.000 de lei, deoarece vindeau făină fără a avea documente de provenienţă a mărfii.

Poliţiştii au sancţionat şi un agent economic din Curtişoara, unde erau vândute ţigări fără timbru fiscal. Ţigările netimbrate au fost confiscate, iar comerciantul a fost amendat cu 5.000 de lei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos