Acasă Dezvoltare personala Profesorul Tudorel Butoi despre reactiile adverse si perverse ale Coronavirusului

Profesorul Tudorel Butoi despre reactiile adverse si perverse ale Coronavirusului

Românii stau la coadă la psiholog, după un an de pandemie. Restricţiile şi izolarea au efecte perverse şi sechele sufleteşti grave.

Copiii ţinuţi în faţa calculatorului riscă să cadă în plasa vânătorilor de plăceri bolnave

Mihaela Bârzilă a realizat un interviu cu profesorul Tudorel Butoi care a vorbit despre dramele ascunse din spatele pandemiei.

”Sunt o groază care ar putea sau ar trebui să fie verificați din perspectiva implicațiilor în miză, risc și responsabilități față de contextul social în care orbecăim. Îmi vin oameni din ce în ce mai triști, mai decurajați (…) În anul ăsta, mai toate sectoarele de viaţă ale societăţii: şcoală, protecţie socială, afaceri private, au fost totalmente perturbate, în sensul că s-au stricat aceste relaţii şi cel de la care avem aceste pretenţii să le corecteze, mă refer la omul politic, nu a fost capabil să dea soluţii (…) Nici nu am apucat să ne acomodăm cu chestia asta. Noi încă nu suntem în spaţiul ăsta virtual. Sunt nişte besmetici. Sunem asemenea unei muşte care bate într-o fereastră să se ducă şi ea la libertate. Aşa suntem noi toţi.

Am anchetat mulţi pedofili. Au în ei, în structura lor bioinstinctuală o absenţă a frânei către pofticioasa patimă a împerecherii sexuale cu pitici. Îmi spuneau unii dintre ei, că mă aud la televizor poate acum. Mie îmi place un copil din ăsta, să îi simt carnea, atenţie, să îi simt. Atenţie, deci iată unde se duce unul din ăsta cu senzualitatea lui. Îmi povestea în interogatorii. Au şi nişte deficienţe, sau scurtcircuite în abordarea unei femei mature.

Sunt indivizi inhibaţi, nu au capacitate de relaţionare şi atunci se duc pe o victimă fragilă pe care o poate manipula. Abordarea online crează posibilitatea acestor nărăviţi să se ascundă după alte identităţi, după alte profesii (…) Îi atenţionez pe ăştia care vor să ducă educaţia sexuală prin senzorietatea timpurie, plăcerea sexuală la trei ani, la cinci ani în școală. Sunteţi nebuni la cap? Lasă-l pe copil, că va descoperi treaba aceasta, odată cu creșterea anilor, cu dezvoltarea neurohormonală și cu învățare. Nu vă grăbiți, ticăloșilor să vă repeziți în ceea ce înseamnă copiii, că nu puteți voi să faceți populații de onaniști la clasa a III-a, a IV-a. Au alte interese. Trebuie să învețe cititul, socotitul, să îi încadreze într-un efort intelectual, nu în plăcerea senzorială de tip primitiv, că nu mă prostiți voi pe mine.

Asta înseamnă să hrănesc senzorialitatea și să o ofer plăcerea atingerilor sexuale unor copii care au cu totul altă direcție. Pe mine nu mă puteți prosti și știu ce vreți”, a spus profesorul Tudorel Butoi pentru Antena3.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVremea se schimba radical. Ultima prognoza de la meteorologi
Articolul următorMarian Godină despre Șoșoacă: ”Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc”