facebook
ACTUALITATE

Proteste de amploare impotriva Guvernului anuntate duminica in toata tara!

Proteste de amploare sunt anunțate, duminică, în capitală, dar și în alte orașe din țară. Principalul motiv pentru care societatea civilă reacționează sunt modificările aduse la legile justiției.

Nemulțumirile oamenilor au fost provocate de modificările aduse la legile justiției și de faptul că proiectul a ajuns deja în Parlament și urmează să fie supus dezbaterii și votului în plen.

În capitală, manifestațiile vor începe la ora 19:00, în fața Palatului Victoriei, ulterior plecându-se într-un marș către Parlament. Au mai fost anunțate proteste în Cluj Napoca, Timișoara, Galați, Alba Iulia, Târgu Mureș, Iași, Sibiu, Constanța, Suceava, Rădăuți, Oradea, Craiova, Brașov, Deva, dar și în străinătate, în Zurich și Scoția.

Legile Justiţiei, ca proiect asumat de PSD-ALDE, au fost depuse, marți, la biroul Permanent al Camerei Deputatilor, iar potrivit unor informaţii, preşedintele va fi păstrat în procedura de numire a procurorilor şefi, dar va fi scos din procedura de revocare a acestora. Astfel, proiectul cuprinde schimbări majore, iar modificările pe care le-a propus Tudorel Toader, în varianta făcut de ministerul Justiţiei, au fost ignorate.

Share Page

Close