24.3 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăACTUALITATEPSD ii aduc ode stapanului care iese din puscarie: „Te asteptam acasa,...

PSD ii aduc ode stapanului care iese din puscarie: „Te asteptam acasa, camarade!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, ii transmite lui Liviu Dragnea ca abia asteapta sa fie eliberat din inchisoare. El l-a catalogat pe Dragnea drept „detinut politic”. Dragnea a castigat vineri un proces care ii permite sa se elibereze mai repede.

„Te asteptam acasa, camarade! E prea mult si prea strigator la cer ceea ce ai patimit! Ai fost detinut politic si toti au intelrs asta! E timpul sa te intorci acaaa si sa decizi ce si cum! Acum!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Stefanescu s-a remarcat prin atacuri foarte dure la adresa actualilor lideri ai PSD, pe care i-a acuzat de „tradare” si ca sunt „securisti”.

Liviu Dragnea a castigat, vineri, procesul in care cerea recunoasterea, de catre Administratia Penitenciarului Rahova, a zilelor pe care le-ar fi putut castiga prin munca daca ar fi fost lasat sa lucreze. Decizia magistratilor Judecatoriei Sector 5 este definitiva.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au admis, vineri, in parte, contestatia formulata de Liviu Dragnea, in contradictoriu cu Administratia Penitenciarului Rahova, potrivit Mediafax.

Magistratii au desfiintat, in parte, incheierea atacata si rejudecand au obligat Administratia Penitenciarului Rahova Bucuresti sa ii recunoasca fostului lider PSD zilele castig din munca pe care le-ar fi realizat in perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 si 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, pentru care s-a constatat in mod definitiv incalcarea dreptului la munca.

Pe de alta parte, a fost respinsa contestatia formulata de Dragnea pentru recunoasterea ca zile castig din munca a perioadei 12 decembrie 2020 – 6 ianuarie 2021 (perioada in care Liviu Dragnea a fost internat la Penitenciarul Spital Jilava si Penitenciarul Spital Rahova, ca neintemeiata.

Decizia de vineri a magistratilor Judecatoriei Sectorului 5 este definitiva.

Liviu Dragnea a fost sanctionat dupa aparitia interviului dat prin Skype fostei sale consiliere si a ramas fara drept de munca. Cum zilele de munca sunt considerate zile executate castigate, fostul lider PSD a pierdut, din cauza sanctiunii, sansa de a iesi ceva mai repede din penitenciar.

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a transmis atunci ca nu a aprobat interviul, ci doar i-a permis lui Liviu Dragnea sa comunice online cu apropiatii, pe Skype.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, in mai 2019, la inchisoare de 3 ani si 6 luni cu executare, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman.

Ultimele stiri