Acasă ACTUALITATE PSD-iști filmați cum fură fără pic de rușine în Parlament!

PSD-iști filmați cum fură fără pic de rușine în Parlament!

4841

Deputata PSD Matilda Goleac fost filmata votand in locul deputatei PSD Laura Vicol buhetul Romaniei, luni noapte, in Parlament. Goleac a fost filmata de deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Autointitulata „luptatoare pentru adevar si justitie”, Vicol a chiulit din Parlament si i-a lasat cartela de vot colegei Matilda Goleac. Aceasta a fost nevasta lui Marian Goleac, fostul sef al ADP Sector 4, care acum este urmarit in numeroase dosare penale de DNA.

„FLAGRANT! La aceasta ora tarzie din noapte se voteaza in Parlamentul Romaniei, din greu, bugetul Romaniei. Complet ilegal, o doamna deputat de la PSD, voteaza si pentru colega de banca, cu incalcarea flagranta a Regulamentului. Pur si simplu nu se pot abtine sa nu incalce legea pesedistii…

Vai si amar. Dupa ce au depus 3000 de amendamente la buget in bataie de joc, nu se obosesc sa le voteze. Cea care si-a lasat cartela sa voteze ‘singura’ se numeste Vicol-Ciorba Laura-Catalina.

Am aflat cum o cheama pe doamna de la PSD care a votat la 2 cartele, Matilda Goleac este numele ei si se pare ca este la primul mandat. Invata repede…”, a scris Ungureanu pe Facebook.

VEZI VIDEO AICI

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos