Acasă ACTUALITATE PSD-istii se mananca intre ei! Pe Ciolacu ca il paste puscaria: „Vei...

PSD-istii se mananca intre ei! Pe Ciolacu ca il paste puscaria: „Vei avea soarta lui Zgonea”

159

Codrin Stefanescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, ii transmite lui Marcel Ciolacu ca va avea soarta lui Valeriu Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor care a fost trimis in judecata de DNA.

„Mesaj pentru Marcel! In poza de mai jos sunt doi patrioti, fosti sefi ai tai! Primului i-ai jurat credinta vesnica si inima ta pe tava! Iti aduci aminte, nu-i asa? Al doilea te-a pus sef la Buzau, exact cand aproape te gonisera din judet! Prin urmare, nu-ti permitem sa zici gogomanii despre noi, fara sa primesti si replica!

Stiu ca-ti tremura si nadragii la gandul ca am putea crea un partid al romanilor! Nepenetrat de academisti SRI ca tine si ca altii din conducerea noului PSD. Stiu ca esti o biata marioneta si mimezi opozitia, luand in deradere milioane de votanti. Stiu si oamenii, stiu membrii simpli de partid, stie toata lumea! Te agiti inutil de cand a fost eliberat Liviu Dragnea, promiti in stanga si-n dreapta functii, azi i-ai promovat pe cei care te-ar manca de viu (Firea si Grindeanu au fost promovati vicepresedinti ai Parlamentului – n.red.), juri credinta altora din paduri si crezi ca vei scapa.

Eu cred ca tot soarta lui Zgonea o vei avea, dar e doar o parere personala. Si in final atat: chiar daca am face, tu si sefii tai veti afla ultimii! Si da, atunci s-ar incolona toti Patriotii din partid, si nu numai, toti cei vanati si hartuiti ani de-a randul, toti cei care cred in dreptate pana la capat! Toti cei despre care stapanii tai ti-au poruncit sa nu vorbesti! Pentru ca esti doar un mic tradator, dintre multi altii, de care poporul s-a cam saturat! Punct. #faratradatoriinfunctiipublice”, a scris Stefanescu pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos