DIVERTISMENT

Radu Banciu despre interventia ANAF la Antena 3: Nu e niciun atentat la libertatea presei. Trebuie recuperat un prejudiciu!

Radu Banciu a vorbit, în ediția de luni a emisiunii “Lumea lui Banciu” de la B1 TV, despre știrea potrivit căreia Antena 3 trebuie să elibereze sediul în care se află pentru că ANAF a pus în aplicare decizia instanței în dosarul ICA.

“Antenele vor emite în continuare. Nu există nicio problemă. La aproape doi ani de la sentință trebuie recuperat prejudiciul. Sunt trei sedii care vor trebui vândute. Nu știu dacă se recuperează mai mult de 20 – 25 milioane de euro. Vor continua să emită. Au suficiente studiouri pregătite pentru asta. Telespectatorii să nu intre în panică. Vom vedea toate antenele în continuare la televizor. Nu intrați în panică. ANAF nu poate sa închidă emisia antenelor”, a explicat realizatorul.

Potrivit lui Banciu nu confiscarea sediului este o tragedie, ci mai degrabă poprirea pe conturi.

“Nu e niciun atentat la libertatea de exprimare, a presei”, a subliniat acesta.

Realizatorul susține că sunt trei soluții în acest caz pentru televiziune. Primul ar fi “să mergi mai departe fără să pomenești incidentele”, al doilea să “mergi mai departe pomenind, să ieși în stradă, să te victimizezi și să emiți”, iar la treilea este “să-ți oprești un pic emisia ca să dai o și mai mare amploare, să te martirizezi în stradă, să te târăști pe jos”.

“Să fie bărbați și să treacă cu bine peste aceste momente. Recuperarea prejudiciului îl aduce mai repede pe Voiculescu acasă”, a afirmat acesta.

Ultimele stiri

Spre TOP