11.2 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiRares Bogdan: Acesta este motivul real pentru care Marcel Ciolacu anunta ca...

Rares Bogdan: Acesta este motivul real pentru care Marcel Ciolacu anunta ca doreste sa demoleze Guvernul PNL

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mașinile electrice se ieftinesc pe fondul scăderii cererii

Sub presiunea concurenţilor chinezi, marii producători auto americani şi...

Ciolacu și Ciucă la cuțite! Negociază din nou calendarul alegerilor

Ciolacu și Ciucă au ajuns la aceeași masă după...

Nu-si mai pot ascunde averea. Rares Bogdan la piata cu un Rolex de 30.000 de euro!

Vicepresedintele PNL, Rares Bogdan a fost surprins de camerele...

Europarlamentarul Rares Bogdan considera ca Marcel Ciolacu vrea sa „demoleze” Guvernul PNL pentru ca PSD sa aajunda sa administreze cele 80 de miliarde de euro care vor veni in Romania de la Uniunea Europeana.

„Acesta este motivul real pentru care Marcel Ciolacu anunta ca doreste sa demoleze Guvernul PNL. Capusele nu concep ca ditamai banetul sa fie administrat de o putere de dreapta, cand ar putea fi directionat catre buzunarele largi ale unor grupuri de interese.

Este adevarat ca presedintele social-democratilor are nevoie ca de aer sa arate ca este un lider real, sa-si maximizeze puterea! Un exercitiu de imagine n-are cum sa strice, mai ales acum, cand tot mai mute grupuri politico-financiare rod serios, ca niste molii, blana de oaie trasa peste coiotul gras. Cei care afirma ca PSD nu doreste, in realitate, sa preia puterea, au a face doar un pas in spate, pentru a privi intreg tabloul.

Cu orice risc, PSD doreste sa fie cel care-si aroga meritele administrarii a 80 de miliarde de euro. Vor spune unii ca este imposibil de confiscat, mediatic si material, subiectul banilor europeni, de vreme ce actorul principal, in aceasta chestiune, a fost presedintele Klaus Iohannis. Ei bine, planul nu e facut pe cateva luni, ci pe doua mandate.

Cand se va inaugura un santier pentru un drum facut din bani europeni, PSD va ignora detaliul in fata cetatenilor din localitatile beneficiare ale acestei infrastructuri, arogandu-si toate meritele aducerii fondurilor. Iar pe baza unor rezultate palpabile, cand va termina drumul, va putea face planuri politice pe mai departe. Iar astfel, va incerca sa-si spele imaginea de partid corupt.

Dar chiar poate crede cineva normal la cap ca un criminal in serie isi poate schimba atitudinea atat de mult incat sa poata candida cu succes la Premiul Nobel pentru Pace?”, a scris Rares Bogdan in EVZ.

Ultimele stiri