Acasă Comentariul zilei Rares Bogdan cere dreptate in dosarul ”10 august”: ”Voi vorbi lucruri care...

Rares Bogdan cere dreptate in dosarul ”10 august”: ”Voi vorbi lucruri care vor deranja, dar vreau să-mi recâștig respectul public”

381

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că are informații extrem de tari în ”Dosarul 10 August”, iar după data de 20 august va începe seria dezvăluirilor.

”Au trecut doi ani de zile, în care am așteptat să se facă dreptate. Au fost momente pe care nu le voi uita niciodată. Realitatea a fost principala televiziune care a transmis realitatea rușinoasă din piață. Gesturile de închidere a dosarului decredibilizează justiția din România. Pentru mine, prima dată a fost șocul închidererii dosarului. Fiind prim-vicepreședinte al partidului de guvernământ, am preferat să nu comentez decizia. Am refuzat orice intervenție, orice interviu pe tema 10 August. După 20 August voi ieși, voi fi un jucător agresiv. Voi spune lucruri și voi spune cine l-a scos din dosar și îl protejează pe Cătălin Paraschiv. Este foarte important să știm rolul pe care l-a jucat Cătălin Paraschiv la 10 August. După 20 voi vorbi lucruri care vor deranja, dar vreau să-mi reâștig respectul public. 10 August rămâne o pată în istoria post-decembristă, alături de 13-15 Iunie 1990 și de Mineriade. Din respect penru aceste victime, trebuie să ne luptăm, să facem ordine.”, a spus Rareș Bogdan, la Realitatea Plus.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAnaliză Sputnik: Mai mult de jumătate dintre candidații PSD la primăriile de sectoare din București sunt foști membri PNL sau PD
Articolul următorProf. Rafila are vesti mari: ”Rămâne de văzut dacă în această săptămână aceste lucruri se vor confirma”