Stirea Zilei Google News
Acasă Comentariul zilei Rares Bogdan: Presedintele Iohannis nu va numi un premier de la PSD...

Rares Bogdan: Presedintele Iohannis nu va numi un premier de la PSD in urmatorii patru ani si trei luni

83

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat, din nou, joi la Timisoara ca PSD nu va mai avea obtine postul de premier in urmatorii patru ani.

Presedintele Klaus Iohannis nu va numi un premier de la PSD in urmatorii patru ani si trei luni. Urmeaza o guvernare liberala, in alianta cu alte partide, dar premierul va fi liberal. Urmeaza sa guvernam Romania pentru patru ani, se vor putea face minuni”, a declarat Rares Bogdan la o reuniune cu candidatii locali ai PNL.

https://www.facebook.com/watch/?v=1237720303259047&extid=JOwFoJ56VLe1tbe8

Deputatul Catalin Radulescu, exclus din PSD, sustine acum ca la varful PSD se afla „coruptii, informatorii Securitatii, analfabetii si agramatii”. „Ma bucur ca m-am separat de acesti indivizi de proasta calitate”, a subliniat Radulescu.

„Nu pot respecta coruptii, informatorii Securitatii, analfabetii si agramatii din PSD. Fapt pentru care am ales tot timpul sa fac parte dintr-o echipa de oameni intelectuali, care reprezinta partidul si pe care electoratul PSD ii respecta”, a declarat Radulescu pentru Adevarul.

„Excluderea mea este o executie mafiota pe care eu nu o agreez. Eu am stat alaturi de oameni de mare calitate in PSD. E hilar sa o scapi pe Carmen Dan, care era in autoizolare si sa ma excluzi pe mine care eram in spital. Cand am plecat din spital, votul motiunii deja se terminase”, a detaliat Radulescu.

„Ma bucur ca m-au exclus, desi au facut-o ilegal si nestatutar. Ma bucur ca m-am separat de acesti indivizi de proasta calitate. Pe termen scurt si mediu, PSD va pierde mult. Pe termen mediu, PSD va fi o catastrofa pentru ca in momentul in care vor pierde alegerile locale si parlamentare, vor ramane in opozitie patru ani. Fapt pentru care cel putin jumatate dintre primarii PSD vor pleca din partid”, a mai spus Radulescu.

Stirea Zilei Google News