13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăACTUALITATERares Bogdan, semnal de alarma: PSD vinde educatia romanilor la UDMR pentru...

Rares Bogdan, semnal de alarma: PSD vinde educatia romanilor la UDMR pentru a le sustine motiunea de cenzura!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Alertă mondială, un supliment alimentar produs în Japonia aduce moartea

Un producător japonez de medicamente a confirmat vineri un...

Horia Constantinescu renunţă la șefia ANPC

Demisionarul susţine că predă o instituţie funcţională, cu paşi...

Mașinile electrice se ieftinesc pe fondul scăderii cererii

Sub presiunea concurenţilor chinezi, marii producători auto americani şi...

Ciolacu și Ciucă la cuțite! Negociază din nou calendarul alegerilor

Ciolacu și Ciucă au ajuns la aceeași masă după...

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan anunta ca PSD are de gand sa faca o noua concesie UDMR, de data aceasta in privinta unor proiecte de lege privind educatia in scoli, astfel incat sa obtina sprijin pentru motiunea de cenzura:

Extrem de GRAV:
PSD vinde educatia romanilor pentru voturi!
PSD pregateste din nou, o serie de concesii electorale, care schimba radical legea educatiei, in speranta obtinerii sprijinului parlamentar UDMR pentru votarea motiunii de cenzura impotriva guvernului liberal. Practic, scopul acestei intelegeri este incercarea de trecere a trei proiecte de lege prin adoptare tacita, in sesiunea extraordinara convocata de PSD. Noua sesiune extraordinara a fost convocata cu un singur obiectiv: citirea motiunii de cenzura si vanzarea educatiei romanilor, cu scopul de a obtine voturile pentru motiune, in schimbul concesiilor facute. De fiecare data, in perioada jocului politic al motiunii de cenzura, PSD a scos din sertare aceste initiative nocive si le-a folosit ca troc politic, ca interes de partid, impotriva interesului national. Dezbaterea unor proiecte care modifica substantial legea educatiei, dar si bugetul in mod semnificativ, nu poate fi subiectul unui troc politic, pe care PSD il face pentru voturi, la motiunea de cenzura, una, de altfel, profund neconstitutionala.
Atrag atentia liderilor PSD sa nu se joace cu focul, asa cum a mai facut-o atunci cand a pus la vanzare contra voturi, interesele nationale. Suntem adeptii dialogului politic deschis la problemele fundamentale educatiei si respingem categoric orice tentativa a PSD de a folosi politic, educatia copiilor nostri.

Extrem de GRAV: PSD vinde educația românilor pentru voturi!PSD pregătește din nou, o serie de concesii electorale,…

Publicată de Rares Bogdan pe Luni, 24 august 2020

Ultimele stiri