20.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăACTUALITATERasturnare de situatie cu firma care a SPIONAT-O pe Kovesi: Oamenii nostri...

Rasturnare de situatie cu firma care a SPIONAT-O pe Kovesi: Oamenii nostri au FOST ARESTATI pentru ca AU DESCOPERIT GRAVE ACTE DE CORUPTIE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Laura Codruța Kovesi a fost victima unui spionaj din partea a doi foști angajați ai Mossad. Cei doi au fost arestați, dar firma care i-a angajat are altă opinie și face dezvăluiri.

Compania neagă că se află în vreo investigație. Firma confirmă, într-o declarație de presă, că doi angajați ai săi au fost arestați. Black Cube neagă că angajații săi ar fi făcut ceva ilegal și spune că afirmațiile că Zorella și Yanus ar fi investigați sunt false.

 ”Recent, compania a efectuat un proiect pentru a strânge date despre corupție mare în rândul guvernului român și agențiilor sale. În timp ce făceau asta, doi dintre angajații companiei au fost arestați după ce au făcut descoperiri impresionante de corupție.”, se arată în comunicatul Black Cube.

”Este inutil să mai spunem că toți angajații Black Cube respectă legile din țările unde efectuează investigații și că acuzațiile împotriva lor sunt false și nefondate. Avem încredere totală că adevărul va ieși la lumină și că cei doi vor fi eliberați și se vor întoarce în țară în zilele următoare.”, mai precizează compania, citata de stiripesurse.ro.

Ultimele stiri