Acasă ACTUALITATE Rasturnare de situatie in ATENTATUL de la Londra! Teroristul este, de fapt,...

Rasturnare de situatie in ATENTATUL de la Londra! Teroristul este, de fapt, un profesor de engleza nascut in Marea Britanie!

Poliţia Metropolitană l-a identificat joi după-amiază pe atacatorul implicat în atentatul terorist din zona Westminster drept Khalid Masood. De asemenea, bărbatul în vârstă de 52 de ani era originar din Kent şi locuia în regiunea West Midlands, transmite The Guardian.

El era profesor de engleză, scrie Daily Mail.

Reprezentanţii Scotland Yard au precizat că atacatorul nu era vizat de nicio anchetă în desfăşurare a autorităţilor britanice şi nu au existat niciodată informaţii despre intenţia acestuia de a comite un atentat terorist în Marea Britanie.

Totuşi, acesta era cunoscut autorităţilor şi a fost condamnat anterior pentru alte infracţiuni, inclusiv pentru posesie de arme albe, tâlhărie şi vătămare corporală din culpă.

Prima condamnare la închisoare a suspectului a avut loc în noiembrie 1983, fiind trimis în spatele gratiilor pentru distrugeri. De asemenea, ultima sa condamnare a avut loc în 2003, atunci când autorităţile l-au arestat cu un cuţit asupra sa.

Khalid Masood nu a fost niciodată condamnat pentru terorism şi nu era inclus în lista de 3.000 de suspecţi de jihadism din Marea Britanie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCea mai pura apa din lume izvoraste din Bucegi, in mijlocul padurii! Cercetatorii spun ca e mai buna decat Evian sau Perrier!
Articolul următorFara numar! Olguta Vasilescu anunta OFICIAL o noua DUBLARE A SALARIILOR de la 1 iulie!