30 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăACTUALITATERasturnare de situatie in Ucraina! Omul de incredere al lui Zelenski: „Am...

Rasturnare de situatie in Ucraina! Omul de incredere al lui Zelenski: „Am atras trupele Rusiei intr-o capcana! Acum am lansat un contraatac dur”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Victorie simbolica a rusilor la Avdiivka

Victorie simbolică a rusilor la Avdiivka după ce armata...

Zelenski vrea o ”resetare” în conducerea ţării

Volodimir Zelenski a declarat ca vrea o  ”resetare” de...

Oleksii Arestovici, consilier al presedintelui ucrainean Vladimir Zelenski, a anuntat joi ca situatia in orasul Severodonetk se va schimba radical. „Noi am atras trupele rusesti intr-o capcana in Severodonetk, pretinzand ca ‘predam’ orasul”, a anuntat Arestovici pe Facebook.

„Am atras trupele rusesti intr-o capcana in Severodonetk, pretinzand ca ‘predam’ orasul. Acum, comandamentul rus este in stare de soc. Ei au raportat deja capturarea Severodonetk. Trupele noastre au lansat un contraatac dur si acum ii transforma pe soldatii de la Moscova in carne tocata. Comandamentul rus arunca acum toate fortele disponibile pentru a tine (atentie, nu pentru a captura – pentru a tine!) Severodonetk”, a spus el.

Potrivit acestuia, in oras au loc lupte grele.

„Ai nostri il sfasie cu adevarat pe inamic acum, ca niste lei, in ciuda superioritatii lor de foc. Au aparut primii prizonieri din trupele rusesti. Dar nu toata lumea este atat de norocoasa. Batalia nu s-a incheiat. Ai nostri sfasie, sfasie, sfasie, sfasie. Aceasta este indemanarea. Mai rece decat inamicul”, a adaugat Arestovici.

Ultimele stiri