Acasă ACTUALITATE Rasturnare de situatie in Ucraina! Omul de incredere al lui Zelenski: „Am...

Rasturnare de situatie in Ucraina! Omul de incredere al lui Zelenski: „Am atras trupele Rusiei intr-o capcana! Acum am lansat un contraatac dur”

Oleksii Arestovici, consilier al presedintelui ucrainean Vladimir Zelenski, a anuntat joi ca situatia in orasul Severodonetk se va schimba radical. „Noi am atras trupele rusesti intr-o capcana in Severodonetk, pretinzand ca ‘predam’ orasul”, a anuntat Arestovici pe Facebook.

„Am atras trupele rusesti intr-o capcana in Severodonetk, pretinzand ca ‘predam’ orasul. Acum, comandamentul rus este in stare de soc. Ei au raportat deja capturarea Severodonetk. Trupele noastre au lansat un contraatac dur si acum ii transforma pe soldatii de la Moscova in carne tocata. Comandamentul rus arunca acum toate fortele disponibile pentru a tine (atentie, nu pentru a captura – pentru a tine!) Severodonetk”, a spus el.

Potrivit acestuia, in oras au loc lupte grele.

„Ai nostri il sfasie cu adevarat pe inamic acum, ca niste lei, in ciuda superioritatii lor de foc. Au aparut primii prizonieri din trupele rusesti. Dar nu toata lumea este atat de norocoasa. Batalia nu s-a incheiat. Ai nostri sfasie, sfasie, sfasie, sfasie. Aceasta este indemanarea. Mai rece decat inamicul”, a adaugat Arestovici.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMaia Sandu, mai curajoasa decat toti politicienii nostri! Lovitura de ultima ora data propagandei Rusiei
Articolul următorLege noua in Europa: E interzis sa mai suni si sa raspunda robotul. In maxim trei minute trebuie sa vorbesti cu o persoana