Acasă Stirea zilei Razboiul antrenorilor de la FC Brasov

Razboiul antrenorilor de la FC Brasov

25

Tehnicianul Viorel Hizo a parasit, marti la pranz, Brasovul, dupa ce clubul ardelean nu a reusit sa rezilieze contractul cu fostul antrenor al formatiei FC Brasov Ionut Badea. Patronul Ioan Neculaie a confirmat ca Viorel Hizo nu mai este antrenor la gruparea pe care o conduce. „Asta e, ce naiba sa facem? Badea este antrenor, asta a plecat si o sa vedem ce se intampla. Dimineata a fost o situatie delicata, ca s-au dus amandoi la antrenament. Hizo s-a suparat si a plecat. Nu stiu ce o sa se intample si nici daca se intoarce Badea pe banca…”, a spus Ioan Neculaie.

 

Patronul FC Brasov, Ioan Neculaie, anuntase ca tehnicianul Ionut Badea, care a condus prima partea a antrenamentului din aceasta dimineata, este suspendat din functia de antrenor principal pe o perioada nedeterminata pana la rezilierea contractului. Tehnicianul Ionut Badea a condus prima parte a antrenamentului echipei FC Brasov, desi luni dupa amiaza patronul Ioan Neculaie l-a prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa pe noul antrenor principal, Viorel Hizo.

 

Patronul Ioan Neculaie si-a facut aparitia la stadion in timpul antrenamentului pentru a discuta cu tehnicianul rezilierea contractului, in timp ce noul antrenor al echipei, Viorel Hizo, se afla la sediul clubului brasovean. Dupa discutia purtata cu Ioan Neculaie, Ionut Badea a plecat la sediul clubului impreuna cu secunzii sai. Antrenamentul a fost condus in continuare de antrenorul cu portarii, Andrei Santa.

 

Tehnicianul Viorel Hizo a fost numit, luni, in functia de antrenor principal al echipei FC Brasov, in locul lui Ionut Badea. Dupa opt etape, FC Brasov ocupa locul 11, cu doua victorii, trei egaluri si tot atatea infrangeri. In ultima partida, FC Brasov a pierdut, vineri, scor 1-2, meciul cu Ceahlaul, de la Piatra Neamt.

 

Antrenorul Ionut Badea, care a condus prima parte a antrenamentului de marti dimineata al echipei FC Brasov, a declarat, pentru Mediafax, ca pentru a-si rezilia contractul cu gruparea ardeleana a cerut plata la zi a drepturilor sale plus patru salarii compensatorii. „Sunt la club de azi-dimineata si astept rezilierea contractului. Am cerut sa fiu platit la zi plus patru salarii compensatorii si apoi pot pleca”, a spus Badea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos