Acasă Politica Razvan Murgeanu a demisionat de la Cotroceni! Nu este singurul consilier care...

Razvan Murgeanu a demisionat de la Cotroceni! Nu este singurul consilier care il paraseste pe Traian Basescu!VEZI DE CE

Consilierul de stat la Cotroceni, Razvan Murgeanu, a fost eliberat din aceasta functie. Decizia a fost semnata de presedintele Traian Basescu.

Potrivit deciziei, Razvan Murgeanu, nu va mai ocupa aceasta functie incepand cu data de 14 octombrie 2014.  Anterior functiei detinute la Cotroceni, Murgeanu a fost viceprimar al Capitalei, iar in perioada 2009-2013 secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, condus de Elena Udrea pana in 2012.

Murgeanu a declarat, intr-o interventie telefonica la o televiziune ca isi cauta alt loc de munca inca din primavara, desi a fost numit in functie anul trecut in iunie.

Orice functie tn administratie cere anumite calitati, nu stiu daca eu personal sunt cel mai bun pentru treaba asta. Cert este ca atat timp cat am stat aici am incercat sa-mi fac treaba cat mai bine„, a declarat Razvan Murgeanu.

De-a lungul anilor, Basescu a fost parasit de zeci de consilieri printre care si Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Virgil Paunescu, Gabriel Berca si Mariana Bitang.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentINCENDIU IN CAPITALA! Un imobil de langa Spitalul Coltea a luat foc
Articolul următorFirma de paza de la meciul Romania – Ungaria si-a reziliat contractul cu FRF! Totul in urma incidentelor de la meci!