Acasă ACTUALITATE Reactie la nunta cu strigaturi a lui George Simion: ”Absolut penibil. Ieftin...

Reactie la nunta cu strigaturi a lui George Simion: ”Absolut penibil. Ieftin exercițiu de PR”

471

Fostul ministru Ana Birchall reacționează dur la demersul deputatului George Simion de a cere pe Facebook legume pentru propria nuntă. Birchall consideră că anunțul lui Simion scoate la iveală faptul că liderul AUR nu știe nimic despre producătorii români, iar nunta sa intens promovată nu este decât un exercițiu de PR.

„M-am tot abtinut sa comentez dar va rog frumos sa nu uitati de „ciuperci champinions mici”! Ne organizam putin sa ajutam? Cine ce aduce?? Dar va rog aduceti marar sau patrunjel „la kg” …numai in piata se vinde la legatura… se vede ca omul a fost des in piata, exact printre producatorii romani!

Acum pe un ton serios: penibil, absolut penibil! Poate intre timp a invatat cum se scrie corect!

In rest, totul mi se pare un circ atat de ieftin cum rar mi-a fost dat sa vad!

Apropos, excelenta organizare daca doar cu cateva zile inainte de nunta cersesti pe FB produsele pe care vrei sa le servesti la masa! Ca sa nu mai discut ca atunci cand esti „mare patriot” stii exact unde sunt producatorii romani de la care vrei sa cumperi produse romanesti, nu? In realitate, se dovedeste ca totul nu este altceva decat un penibil si ieftin exercitiu de PR!”, scrie Ana Birchall pe Facebook.

Deputatul George Simion, președintele AUR, cere ajutorul fanilor de pe Facebook pentru a găsi legume românilor necesare la propria petrecere de nuntă. „Vreau ca legumele de la nunta mea să fie din România! Recomandați-mi producători români”, scrie Simion pe Facebook. Ulterior, liderul AUR a revenit în comentarii cu lista completă a legumelor necesare, care cuprinde peste două tone de produse. Detalii AICI!

 


 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos