19.8 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăACTUALITATEReasezari de pozitii in PSD Bucuresti! Codrin Stefanescu izolat dupa SCANDALURI repetate...

Reasezari de pozitii in PSD Bucuresti! Codrin Stefanescu izolat dupa SCANDALURI repetate la televiziuni!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Schimbarile din PSD, prin desemnarea lui Liviu Dragnea presedinte pana la urmatorul congres, au incins spiritele si in organizatiile din teritoriu unde se cere o mai mare disciplina inainte de alegerile din 2016. Acelasi lucru se petrece si la Bucuresti unde unul dintre oamenii cu functii in partid a fost izolat de colegi si de media datorita atitudinii scandaloase pe care a manifestat-o in mediile publice. Codrin Stefanescu nu mai este sustinut de nimeni in Bucuresti si a fost tras temporar pe linie moarta de catre Liviu Dragnea fiind desemnat sa asigure interimatul organizatiei PSD Prahova pana la organizarea conferintei judetene.

„Am discutat situatia de la Organizatia PSD Prahova. Am luat decizia ca, incepand de astazi, pana la organizarea Conferintei judetene de alegeri, conducerea interimara a acestei organizatii sa fie asigurata de Codrin Stefanescu, care este secretar general adjunct si care va avea toate atributiile necesare pentru a putea gestiona organizarea si desfasurarea activitatii acestei organizatii pana cand conferinta judeteana, prin vot, va stabili noua conducere”, a afirmat Dragnea dupa sedinta BPN al PSD, citat de Agerpres.
“Codrin Stefanescu trebuia sa iasa din peisaj din Bucuresti pentru ca acum nu-l mai sustine nici Ecaterina Andronescu, nici Cristian Rizea, nici Robert Negoita. O singura exceptie face Nicu Banicioiu care inca, mai mult din jena, mai are dialoguri cu Stefanescu”, au declarat surse din PSD pentru StireaZilei.

 

De altfel Codrin Stefanescu nu se incadreaza deloc in stilul PSD. Codrin Stefanescu a fost initial membru PSD in anul 2001, dupa care a devenit un traseist politic ajungand in PC, in a2006, si apoi s-a remarcat in PRM, unde a fost coleg cu Corneliu Vadim Tudor, Oana Zavoranu si senatorul Marinescu alias Bideu.

 

Stilul lui certaret, de multe ori chiar agresiv pe micile ecrane a facut deseori lideri ai PSD sa incerce sa sugereze decizia conform careia Codrin Stefanescu sa nu mai apara sau macar sa nu mai apara in calitate de comunicator PSD, partid cu care nu mai are aceleasi valori in comun.

Este de pomina momentul in care Codrin Stefanescu s-a contrat cu jurnalista Andreea Pora, care a afirmat ca se gandeste sa paraseasca emisiunea, date fiind conditiile. Moderatoarea Sorina Matei l-a avertizat pe Stefanescu sa inceteze, in caz contrar urmand ca el sa fie cel care sa paraseasca platoul.

Reprezentantul social-democratilor a continuat in aceeasi nota si apoi moderatoarea i-a transmis lui Codrin Stefanescu: „Nu ma invatati dumneavoastra sa-mi fac meseria si emisiunea! Va dau afara!”. „Vreti sa plec din emisiune?”, a intrebat Stefanescu? Lucru pe care secretarul general-adjunct al PSD l-a si facut la cererea Sorinei Matei.

Codrin Stefanescu a mai fost in atentia televiziunilor si a autoritatilor dupa ce a fost implicat intr-un caz de trafic de arta. Desi este in bransa de multa vreme, Codrin Stefanescu spune ca nu a avut nicio banuiala ca tabloul ar putea fi furat. Recunoaste ca nu i-a cerut prea multe explicatii vanzatorului.

Stefanescu a expertizat insa panza si stia ca este cea originala. Stefanescu a sustinut ca a cumparat tabloul in urma cu sapte ani de la un bucurestean pasionat de arta. A platit doar 7.000 de dolari, desi expertii evalueaza acum „Peisajul” lui Grigorescu la peste 150.000 de euro. Recent, in galeria lui Codrin Stefanescu au aparut politistii. Aveau cu ei doar o poza. Stefanescu a predat lucrarea.

 

Ultimele stiri