Acasă Social Renii Mosului capturati in Portul Constanta cu jucarii si marfa contrafacuta de...

Renii Mosului capturati in Portul Constanta cu jucarii si marfa contrafacuta de un milion de lei!

Peste 10.000 de jucarii si alte articole diverse au fost consfiscate de politisti de frontiera si vamesii din Portul Constanta Sud – Agigea, marfa contrafacuta avand o valoare totala de piata de aproape un milion de lei.

Potrivit Garzii de Coasta, in perioada 16 – 21 decembrie au fost verificate, la rampa existenta in Portul Constanta Sud, patru containere sosite din China pe adresa unor societati comerciale cu sediul in Bucuresti, Ilfov si Oradea.

In urma controlului, au fost descoperite peste 8.500 de jucarii susceptibile a fi contrafacute, cu o valoare de piata de aproximativ 805.000 de lei la pretul produselor originale. De asemenea, au mai fost gasite 2.250 de articole de lenjerie intima pentru femei, ce nu fusesera declarate organelor vamale, cu o valoare de aproximativ 120.000 de lei.

Marfa contrafacuta si cea nedeclarata a fost confiscata de catre lucratorii vamali, iar politistii de frontiera le-au intocmit administratorilor societatilor comerciale dosare penale pentru savarsirea infractiunilor de punere in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate, respectiv folosire de acte nereale fata de autoritatea vamala.

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMeniul perfect sa ramai in forma de Sarbatori vine de la americani!
Articolul următorCERCETATORII au CONFIRMAT: Ceea ce visezi iti influenteaza viata de zi cu zi!