Acasă Comentariul zilei Replica unei vedete pentru Ministrul Muncii: Te rog frumos sa nu ne...

Replica unei vedete pentru Ministrul Muncii: Te rog frumos sa nu ne mai faci prosti pe fata!

14
Declaraţia făcută recent de ministrul Muncii privind indemnizaţiile pentru mame a stârnit numeroase critici. Acesta a spus că ar fi putut să elimine complet indemnizaţiile, în loc să le plafoneze la 1800 de euro.

Declaraţia a enervat-o la culme şi pe Gabriela Cristea, care se pregăteşte să devină mamă pentru prima dată. Vedeta i-a transmis ministrului un mesaj dur.

„Dragă Olguța, te rog frumos să nu ne ma faci prosti pe față. Noi te respectăm, așteptăm și de la tine respect. În Germania TOATE mamele primesc 1800 euro, indiferent dacă au cotizat sau nu la stat și dupa 45 de zile de la naștere au voie să lucreze 4 ore/ zi sau pot lucra de acasă. În România dacă ai venituri, îți iei adio de la indemnizatia de cresterea copilului. Și daca tot vorbim despre Germania, acolo alocația pentru copil nu este 18 euro/lună, ca în România. Așa că draga mea, hai sa nu mai luam din Germania doar ce ne convine. Și încă ceva: nu se intreaba nimeni cum sta Germania cu natalitatea si cum sta România cu natalitatea”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

 content-image
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos