Acasă Sanatate Revigoreaza tot corpul, tonifiaza pielea si intarzie imbatranirea! Efectele incredibile ale frectiei...

Revigoreaza tot corpul, tonifiaza pielea si intarzie imbatranirea! Efectele incredibile ale frectiei cu vin rosu!

Vinul roșu conține antioxidanți, în special resveratrolul – care este găsit în sâmburii și pielița strugurilor. Antioxidanții luptă cu radicalii liberi și protejează astfel celulele sănătoase împotriva atacului acestora.

Polifenolii aflați în vinul roșu contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge favorizând crearea oxidului nitric, o substanță chimică cu rol de relaxare pentru țesuturi, care joacă un rol foarte important în reglarea tonusului vascular.

Frecțiile cu vin roșu sunt foarte bune pentru înviorarea și tonifierea corpului și combaterea îmbătrânirii pielii. Așadar, se prepară un amestec din 1/4 l de vin roșu, 1/4 l de apă minerală, 5 picături de ulei esențial de mandarin, 3 picături de ulei esențial de lămâie și 5 picături de ulei de trandafir, potrivit caplimpede.ro.

Amestecul se toarnă într-un vaporizator și se pulverizează pe corp, după care se frecționeaza pielea. La sfârșit, ștergeți-vă, dar fără a freca

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAnunt pentru toti soferii! Un fost deputat a DOVEDIT IN INSTANTA ca radarul pistol al Politiei Rutiere nu arata CORECT viteza!
Articolul următorO noua INSELATORIE face ravagii in Romania! Tu ce faci daca-ti bat POMPIERII la usa?