21.8 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăSocialSanatateRevigoreaza tot corpul, tonifiaza pielea si intarzie imbatranirea! Efectele incredibile ale frectiei...

Revigoreaza tot corpul, tonifiaza pielea si intarzie imbatranirea! Efectele incredibile ale frectiei cu vin rosu!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

O tara blocata de proteste! Medicii nu vor mai elibera niciun document de la 1 februarie

După protestele transportatorilor, ale fermierilor și amenințările altor categorii...

Investitii de 11 miliarde in spitalele din Romania! Rafila anunta o schimbare de amploare

Alexandru Rafila, ministrul sanatatii a anuntat din prima zi...

Vinul roșu conține antioxidanți, în special resveratrolul – care este găsit în sâmburii și pielița strugurilor. Antioxidanții luptă cu radicalii liberi și protejează astfel celulele sănătoase împotriva atacului acestora.

Polifenolii aflați în vinul roșu contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge favorizând crearea oxidului nitric, o substanță chimică cu rol de relaxare pentru țesuturi, care joacă un rol foarte important în reglarea tonusului vascular.

Frecțiile cu vin roșu sunt foarte bune pentru înviorarea și tonifierea corpului și combaterea îmbătrânirii pielii. Așadar, se prepară un amestec din 1/4 l de vin roșu, 1/4 l de apă minerală, 5 picături de ulei esențial de mandarin, 3 picături de ulei esențial de lămâie și 5 picături de ulei de trandafir, potrivit caplimpede.ro.

Amestecul se toarnă într-un vaporizator și se pulverizează pe corp, după care se frecționeaza pielea. La sfârșit, ștergeți-vă, dar fără a freca

Ultimele stiri