Acasă ACTUALITATE REVOLUTIE in toata regula in PSD: Grindeanu l-a numit pe Victor Ponta...

REVOLUTIE in toata regula in PSD: Grindeanu l-a numit pe Victor Ponta secretar general al Guvernului!

70
Premierul Sorin Grindeanu il desemneaza pe Victor Ponta noul secretar general al Guvernului, au spus pentru HotNews.ro surse guvernamentale.

Interesant este ca prima numire a lui Sorin Grindeanu in calitate de premier a fost cea a lui Mihai Busuioc. Acum, dupa ce i s-a retras sprijinul politic si a fost exclus din partid, prima decizie luata de Grindeanu in materie de numiri este inlocuirea lui Busuioc cu Ponta.

Aceasta functie este foarte importanta, mai ales ca, potrivit legislatiei in vigoare, secretarul general al Guvernului este ordonatorul principal de credite pentru aparatul de lucru al Guvernului, precum si pentru institutiile publice si organele de specialitate ale administratiei publice centrale din subordinea Guvernului si din subordinea, respectiv coordonarea prim- ministrului.

Mihai Busuioc a fost secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in perioada in care Liviu Dragnea conducea aceasta institutie. In 2014 cand a fost numit la Ministerul Dezvoltarii, EVZ scria ca Busuioc a fost omul de incredere al lui Vasile Blaga, membru al PDL sectorul 4 si fostul sef al Oficiului de Cadastru din vremea Elenei Udrea, fiind implicat in multe afaceri cu retrocedari din Bucuresti si din Romania.

Articolul precedentVIDEO – Tot mai multi parlamentari PSD se ridica IMPOTRIVA lui Dragnea si fac zid in jurul lui Grindeanu! ”E ABSURD, ne-am facut de ras!”
Articolul următorIn PSD e ca la nebuni! Cand toata tara arde din cauza lui Dragnea, Codrin Stefanescu il ameninta pe Chirica: Lasule, venim si te BATEM!