Acasă Monden Robbie Williams implicat intr-un accident auto in Bucuresti! Vezi cum a fost...

Robbie Williams implicat intr-un accident auto in Bucuresti! Vezi cum a fost musamalizat totul!

23

Accidentul a avut loc chiar inainte de concertul din Piata Constitutiei, scrie onlinereport.ro.

Maşina artistului a lovit un alt automobil, cu câteva ore înainte de spectacol, când se îndrepta spre Piaţa Constituţiei. 

Ca să scape de birocraţie, Williams i-a oferit bilete VIP colegului de trafic. Totul a fost povestit pe un site de socializare chiar de victima cântăreţului.

Robbie Williams s-a plimbat vineri seara prin Bucureşti, fiind pe scaunul din dreapta a maşinii sale de lux, chiar înainte de show-ul incendiar din Piaţa Constituţiei. Garda de corp a cântăreţului era la volan, iar pe Calea Victoriei a lovit o altă maşină.


Citeste si:

FOTO – Carmen Iohannis suprinsa intr-o IPOSTAZA CIUDATA la concertul Robbie Williams!

Robbie Williams si-a SOCAT fanii din Romania cu o surpriza URIASA!


Să te acroşeze în trafic garda de corp a lui Robbie Williams, cu el în dreapta, bineînţeles, şi să primeşti invitaţii la “diamond” în semn de “constatare amiabilă”… De fapt asta înseamnă să fii mafiot!“, a scris pe Facebook chiar persoana care se afla la volanul maşinii lovită de automobilul artistului.

Coincidenţa face ca acesta să fie tot un artist, un fost component din trupa Sistem.

Peste 60.000 de fani au participat vineri la cel mai mare spectacol din România, din acest an. Cântăreţul britanic a fost într-o formă de zile mari. A fost surprins şi încântat să afle că are atâţia fani în România. Oamenii au fost însă revoltaţi de organizarea concertului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos