19.8 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăStirea zileiRomancele sunt CELE MAI FRUMOASE femei din Europa! Vezi ce zic barbatii...

Romancele sunt CELE MAI FRUMOASE femei din Europa! Vezi ce zic barbatii din Olanda, Spania sau Germania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Doua romance gasite moarte in Italia. Pista principala ar duce la o dubla crima

Doua romance gasite moarte in Italia in oraselul italian...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Sondajele efectuate într-o serie de țări europene arata ca femeile din Romania sunt foarte apreciate. În topul celor mai frumoase femei din lume, în urma voturilor bărbaților europeni, s-a constatat că pe primul loc sunt româncele.

Un sondaj realizat de organizația pentru drepturile femeilor din Olanda la care au participat 21.880 de bărbați din 7 țări a desemnat femeile din România ca fiind cele mai frumoase din Europa informează ziarulromanesc.net.

Barbati din Franța, Germania, Spania, Italia, Belgia, Olanda și Austria au fost puși să aleagă care femei li se par mai frumoase dintr-o listă cu toate statele membre ale Uniunii Europene plus Rusia și Ukraina.

În urma voturilor bărbaților europeni, pe primul loc în topul frumuseții au ieșit femeile din România, urmate pe locul 2 de poloneze, iar pe ultima treaptă a podiumului situandu-se femeile din Rusia la egalitate cu cele din Cehia, potrivit cotidianului Independent.

De asemenea bărbații participanți la acest sondaj au fost rugați să numească două calități dintr-o listă predefinită pe care le asociază cu femeile din fiecare țară prezentă in sondaj.

Astfel, cele mai asociate calități cu femeile din România au fost „harnice” și „iubitoare”. Franțuzoaicele au fost asociate cu „prietenoase” și „vorbărețe”, iar rusoaicele cu „calde” și „interesante”.

În declarația de presă de la publicarea rezultatelor, președinta organizației Anne van Linden, a declarat nu este surprinsă de clasarea „est-europencelor în topul preferințelor din rândul bărbaților europeni. Rata divorțurilor din țările vestice a atins cote alarmante și de multe ori mă întreb cum aceste românce sau rusoaice reusesc să fie aranjate și gospodine și zambitoare în același timp”.

Ultimele stiri