Acasă Prahova Romania e TARLAUA lor si fac ce vor! Un baron PSD din...

Romania e TARLAUA lor si fac ce vor! Un baron PSD din Prahova are ZERO INVESTITII in localitate, dar pleaca pe banii cetatenilor la New York!

155

Consiliul Judetean Prahova si-a adoptat bugetul, iar la capitolul investitii sunt trecuti zero lei. In schimb s-au alocat bani pentru consilierii judeteni, care efectua o vizita de lucru la New York, in SUA.

Presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a anuntat ca pentru investitii bugetul propriu din acest an este de zero lei. “Nu sunt bani, bugetul acopera doar functionarea. Acest lucru ne determina ca, la anul, sa gasim solutii – inclusiv surse alternative de finantare – pentru obiectivele noi”, a spus recent presedintele Consiliului Judetean Prahova, potrivit Digi24.ro.

Investitiile de anul acesta din judetul Prahova vor fi acoperite din excedentul bugetar al anului 2016.

Jumatate din bugetul propriu al judetului a fost directionat pentru sustinerea asistentei sociale, iar cealalta jumatate – pentru functionarea aparatului administrativ si pentru cheltuielile de personal.

Salvarea pentru anul in curs este excedentul din anii trecuti, care va suplimenta necesarul de cheltuieli pentru investitii.
In cadrul sedintei de ieri a Consiliului Judetean Prahova, proiectul de buget a fost discutat si supus votului punct cu punct, pe fiecare dintre cele 18 articole.

Unii dintre consilierii judeteni s-au abtinut de la votul anumitor articole, dar in final bugetul a fost aprobat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos