Romanii, ASALTATI de mesajele si telefoanele date de catre PSD pentru a-l vota pe Ponta! Vezi ce scrie in mesaje

Mai bine de trei sferturi dintre romani au fost asaltati in aceste zile cu mesaje sau telefoane date de catre diversi membri PSD pentru a-l sustine pe “domnul Ponta” printr-un vot la alegerile de Duminica.

ponta

In ultimul mesaj trimis de reprezentantii partidului scrie: “Va rugam sa va ganditi la 2 persoane care il sustin pe dl Victor Ponta si nu au votat. Trimiteti nume si nr tel la adresa [email protected] Va multumim!”

mesaj ponta

Nu este singurul mesaj de acest gen. Inainte de primul tur, reprezentantii PSD au mai trimis unul cu textul “Va rugam mobilizare maxima pentru oameni la vot in special seara. Este foarte important scorul din turul 1. Va multumesc! Victor ”

mesaj ponta 2

 

Intre cele doua mesaje, romanii sunt sunati de catre diversi oameni din PSD pentru ai fi convinsi sa voteze cu “domnul Ponta”, ba mai mult, sa isi adune toti prietenii si cunoscutii si sa ii convinga sa voteze cu “domnul Ponta”. Apoi datele lor sa fie transmise pe adresa de mail mai sus mentionata. O a doua varianta a abordarii telefonice ar fi ca cel sunat sa “livreze” datele a doua persoane in varsta pe adresa campaniei PSD pentru a “le multumi”. Mai exact, pentru a-i convinge sa voteze.