Acasă Politica Romanii fac legea in Franta! Au blocat centrul Parisului pentru a putea...

Romanii fac legea in Franta! Au blocat centrul Parisului pentru a putea vota! Melescanu crede ca a facut un lucru foarte buna

30

Miile de romani care stau la coada sa voteze in capitala Frantei au blocat, la propriu, centrul PARISULUI. Acestia au starnit deja furia si nedumerirea localnicilor. Ironia sortii, ministrul de Externe, TEODOR MELESCANU, se afla la Paris unde, dupa ce a vazut coada URIASA formata de conationali, a declarat cu nonsalanta ca “a facut un lucru foarte bun!”

coada-uriasa-paris

“E o coada mare, dar o sa ma intalnesc cu observatorii care stiu care sunt problemele oamenilor. Imi dau seama cat de eficient e mesajul pe care l-am transmis. Sunt mai multi acum decat erau seara in turul intai. Cred ca e un lucru foarte bun pe care l-am facut. Functionarea cu noile masuri e foarte buna. Oamenii fac o treaba foarte buna, sper sa reziste pana diseara la noua. Eu oricum merg la Bucuresti. Nu cred ca trebuie sa iau eu un minut si jumatate de la oamenii care vor sa voteze aici.

Toate partidele politice au facut dovada de bunavointa sa ajute acest proces. As vrea sa recomand tuturor celor care se simt descurajati de aceasta coada, sa voteze si la alte sectii. Cei care vor sa voteze se pot duce si la Nancy, acolo nu este coada si e un oras superb”, a declarat Teodor Melescanu duminica dimineata la Paris.


Sursa: Mondo News

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos