Acasă Stirea zilei Romanii, in atentia UEFA dupa incidentele de la meciul cu Ungaria! UEFA...

Romanii, in atentia UEFA dupa incidentele de la meciul cu Ungaria! UEFA a deschis o procedura disciplinara in acest sens

Romanii au intrat in atentia UEFA dupa incidentele de la meciul cu Ungaria. UEFA a deschis o procedura disciplinara in acest sens. Romanii nu sunt singurii cercetati pentru incidentele din tribune. Maghiarii sunt si ei cercetati pentru rasism.

bataie suporteri bgs

 „O procedura discuplinara a fost deschisa dupa meciul din Grupa F, dintre Romania si Ungaria (1-1), din 11 octombrie, de la Bucuresti.

Romania: incidente intre suporteri (articolul 16 (2) (h) din Regulamentul Disciplinar al UEFA); aprinderea si aruncarea de torte si petarde (articolul 16 (2) (b) & (c)); folosirea de lasere (articolul 16 (2) (d), conduita inadecvata a echipei (peste cinci cartonase galbene) (articolul (15) (4)).

Ungaria: comportament rasist (articolul 14 al Regulamentului Disciplinar al UEFA); incidente intre suporteri (articolul 16 (2) (h)), aprinderea de torte (articolul 16 (2) (c)); conduita inadecvata a echipei (peste cinci cartonase galbene) (articolul (15) (4))”.

Cazul urmeaza sa fie analizat pe 23 octombrie.

Sursa: Mediafax

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentIlie Sarbu, la DNA! Este audiat intr-un dosar de retrocedari ilegale de terenuri
Articolul următorE oficial! Anda Adam se marita! Logodnicul artistei seamana izbitor cu Victor Slav!