Acasă ACTUALITATE Ruptura grava in PSD: Mazare e mutat in alt penitenciar si Dragnea...

Ruptura grava in PSD: Mazare e mutat in alt penitenciar si Dragnea ramane singur!

304

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, in prezent incarcerat in Penitenciarul Rahova, va fi mutat, la inceputul saptamanii, in Penitenciarul Slobozia, dupa ce i-a fost aprobata cererea transmisa Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), a declarat sambata avocatul sau, Lizeta Haralambie.

Lizeta Haralambie, avocatul lui Radu Mazare, a declarat sambata, la Antena 3, ca cererea de transfer a lui Radu Mazare a fost transmisa in luna ianuarie si a fost aprobata recent, urmand ca transferul sa se faca, cel mai probabil, luni sau marti.

„Aceasta a fost prima cerere. Se muta la alt penitenciar, la Slobozia. Cererea a fost solicitata de Radu Mazare, deoarece familia are domiciliul in Constanta, atat mama, cat si cei doi frati care se ocupa de el. Din Constanta pana in Bucuresti, respectiv Rahova, fac vreo 4 – 5 ore, pana la Slobozia fac o ora jumatate – doua ore. El a solicitat acest lucru, nu prin instanta, a facut cerere prin avocat catre Administratia Nationala a Penitenciarelor, in luna ianuarie, si a fost aprobata acum. (…) Am asteptat sa vedem daca este loc sau nu este loc (…) Probabil in cursul zilei de luni (se va face transferul – n.r.), nu stim exact. A fost cererea aprobata, probabil in cursul zilei de luni sau marti. Asteptam sa se faca transferul. Deocamdata a fost aprobata cererea”, a declarat avocatul, citat de Mediafax.

Lizeta Haralambie a spus ca Radu Mazare cerut transferul la Slobozia deoarece fostul edil ispaseste pedeapsa in regim inchis, iar Slobozia este cel mai apropiat penitenciar de acest fel de Constanta.

Avocatul a mai spus ca, in prezent, Radu Mazare isi ocupa timpul citind foarte mult si socializand.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos