Acasă ACTUALITATE Rusia a facut publice, dintr-o eroare, informatii secrete despre Razboi! Adevarata imagine...

Rusia a facut publice, dintr-o eroare, informatii secrete despre Razboi! Adevarata imagine a mortii a iesit la iveala

3515

O publicaţie pro-Kremlin a oferit, din greşeală, o informaţie strict secretă, pe care Vladimir Putin şi apropiaţii săi n-au vrut să o dezvăluie până acum.

Informaţia a fost publicată pe reţeaua rusă de socializare Vkontakte şi ulterior a fost ştearsă. Însă ruşii au reuşit să facă o captură, care circulă acum pe internet.

Informaţie strict secretă oferită de o publicaţie pro-Kremlin

Potrivit obozrevatel.com, din Ucraina, publicaţia Readovka, care este considerată pro-Kremnlin, a scăpat din greşeală o informaţie pe care Vladimir Putin şi apropiaţii săi au ţinut-o secretă până acum.

Este vorba despre numărul real de soldaţi pe care armata rusă i-a pierdut în războiul din Ucraina. Până acum, Vladimir Putin a ţinut secrete aceste cifre, de teama unor revolte populare.

Potrivit informaţiilor oficiale ale armatei ruse, în războiul din Ucraina au murit 13.414 de soldaţi şi alţi aproximativ 7.000 au fost daţi dispăruţi.

Cifrele oferite sunt însoţite şi de o declaraţie a adjunctului ministrului Apărării al Federaţiei Ruse, generalul Aleksandr Fomin: ”Numărarea morţilor este dificilă din cauza intensităţii ostilităţilor şi inaccesibilităţii la toate cadavrele de pe câmpurile de luptă”.

Cifrele oficiale cu adevăratele pierderi au fost oferite ”într-o informare cu uşile închise”, notează cei de la Readovka.

Au fost publicate şi datele despre numărul de morţi de pe crucişătorul Moscova. Este vorba despre 116 morţi şi peste 100 de persoane date dispărute. Până acum, administraţia de la Kremlin a susţinut că tot echipajul de pe crucişător a fost salvat.

Potrivit ultimele informaţii oferite de Armata Ucrainei, ruşii au pierdut până acum 21.200 de soldaţi. Cifrele sunt comparabile cu cele pe care le deţine administraţia de la Kremlin.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos