7.6 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiRusia anunta oficial ca este intr-un razboi cu NATO. Lavrov: ”Războiul înseamnă...

Rusia anunta oficial ca este intr-un razboi cu NATO. Lavrov: ”Războiul înseamnă război!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Polonia avertizeaza: Rusia ar putea ataca NATO in mai putin de 36 de luni!

Agentia de Securitate Nationala a Poloniei estimeaza ca Rusia...

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat că livrările de armament occidental către Ucraina înseamnă că alianța NATO este ”în esență angajată într-un război cu Rusia”, potrivit BBC.

Într-un interviu difuzat luni, acesta a declarat: “Aceste arme vor fi o țintă legitimă pentru armata rusă care acționează în contextul operațiunii speciale”.

Lavrov a mai declarat pentru televiziunea de stat: “NATO, în esență, este angajată într-un război cu Rusia prin intermediul unui reprezentant și înarmează acest reprezentant. Războiul înseamnă război”.

Livrările de armament occidental în Ucraina înseamnă că alianța NATO este ”în esență angajată în război cu Rusia”, iar Moscova consideră aceste arme ca fiind ținte legitime, a declarat Lavrov.

“Aceste arme vor fi o țintă legitimă pentru armata rusă care acționează în contextul operațiunii speciale. Facilitățile de depozitare din vestul Ucrainei au fost vizate de mai multe ori de forțele rusești. Cum ar putea fi altfel?”, a declarat ministrul de externe pentru televiziunea de stat, potrivit Al Jazeera.

Ultimele stiri