20.3 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăACTUALITATERusia JUBILEAZA dupa iesire Marii Britanii din UE!

Rusia JUBILEAZA dupa iesire Marii Britanii din UE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Ieșirea Marii Britanii din UE nu este riscantă pentru Federația Rusă, dar va reduce apetitul investitorilor pentru risc, a declarat vineri ministrul adjunct de finanțe rus, Aleksei Moiseev, transmite agenția TASS.

„Aceasta, desigur, va reduce apetitul investitorilor de a-și asuma riscuri. Dar eu nu văd riscuri serioase pentru Rusia”, a precizat Moiseev, care a  adăugat că impactul Brexit asupra piețelor financiare se vede deja.

Posibila ieșire a Marii Britanii din UE, ca urmare a referendumului de joi, ar putea avea un impact negativ asupra relațiilor economice dintre UE și Rusia, a apreciat Konstantin Kosaciov, președintele Comisiei pentru afaceri internaționale din Consiliul Federației (camera superioară a parlamentului federal rus) într-o declarație pentru postul de televiziune Life, citat de agenția de presă TASS și Agerpres.

„UE este în continuare cel mai mare partener al Rusiei. Dacă UE se zdruncină din încheieturi și va intra într-o perioada de criză, se va scufunda în propriile probleme, acest lucru va afecta relațiile noastre comerciale, care și așa au avut de suferit în urma sancțiunilor, cu toate consecințele care decurg din aceasta pentru Rusia”, a mai spus Kosaciov.

Ultimele stiri