Acasă ACTUALITATE Rusia pare sa duca razboiul la un alt nivel si ar ataca...

Rusia pare sa duca razboiul la un alt nivel si ar ataca satelitii europeni

Armata franceză a anunţat joi că a observat un atac cibernetic asupra unei reţele de sateliţi care furnizau servicii pentru Europa şi au fost astfel afectate ”zeci de mii de terminale de uz civil”, scrie agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Franţa nu a atribuit oficial atacul vreunei ţări, dar în contextul războiului din Ucraina consideră Rusia ca fiind primul suspect.

”Constatăm că o reţea de sateliţi care servesc Europa şi Ucraina au fost victime ale unui atac cibernetic”, a declarat la o conferinţă de presă generalul francez Michel Friedling, responsabil cu comanda unităţii aerospaţiale.

Potrivit acestuia, daunele produse de atacul cibernetic sunt ”ireparabile”, dar nu a menţionat numărul conexiunilor afectate, precizând că aceste date trebuie oferite de companiile prejudiciate în urma căderii terminalelor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIncendiu la cea mai mare centrala nucleara din Europa, dupa atacul rusilor. Ucrainenii spun ca Armata Rusa nu-i lasa sa stinga flacarile!
Articolul următorCirc în Maramures: Doi tineri s-au plimbat cu portavocea pe masina stragand ”Ne ataca rusii! Vine razboiul!”