Acasă ACTUALITATE S-a aflat cat a PLATIT Dragnea ca sa stea in aceeasi incapere...

S-a aflat cat a PLATIT Dragnea ca sa stea in aceeasi incapere cu Trump!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a publicat, joi, pe Facebook mai multe imagini în care spunea că a avut „onoarea” de a lua cina într-un cadru restrâns alături de președintele ales Donald Trump, lucru care a dat naștere multor controverse.

Una dintre ele este legată de suma pe care liderul PSD ar fi plătit-o pentru a participa la acest eveniment. În mod oficial, doar ambasadorii acreditați la Washington sunt invitați să își reprezinte statele la ceremonia de preluare a mandatului de către președintele SUA, însă oricine poate participa atât timp cât cumpără un bilet, al cărui preț variază între 25.000 și un milion de dolari.

Politico explică că accesul la toate evenimentele din cadrul săptămânii învestirii președintelui-ales este pe bani, doar că în funcție de statutul participanților prețul variază. Mai exact, pentru o cină cu potențiali șefi de agenții guvernamentale din SUA sumele se încadrează între 100.000 și 250.000 de dolari. Unul dintre cele mai scumpe bilete a fost pentru o cină la care a participat și Donald Trump, care a avut loc joi seara. Prețul pentru acest bilet variază între 500.000 și 1.000.000  de dolari.

De partea cealaltă, social democrații se apără și spun că onorează invitația trimisă de Elliott Broidy, vicepreședintele comisiei prezidențiale de inaugurare.

„E un eveniment important și chiar nu vreau să-l duc în derizoriu, indiferent de supărările unuia sau altora. E o invitație pe care am primit-o și pe care o onorez. Nu vreau să mai comentez despre asta.”, a spus Dragnea înainte de a pleca în SUA.
Întrebat dacă deplasarea sa în SUA va fi suportată de Cameră Deputaților, Liviu Dragnea a confirmat: „Da, mi s-a spus că da, că se poate, că asta este practica”.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMatelotii lui Basescu fac puntea in guvernul interzis lui Dragnea!
Articolul următorPreviziunile lui Soros pentru 2017: Trump va rupe SUA in doua! Europa se va reorienta catre Asia!