Acasă ACTUALITATE S-a aflat MOTIVUL ADEVARAT al mortii cantaretului Prince!

S-a aflat MOTIVUL ADEVARAT al mortii cantaretului Prince!

6

Prince avea medicamente opiacee atât la el, cât și în casă când a fost găsit mort săptămâna trecută, potrivit mai multor organe de presă americane. Sunt așteptate încă rezultatele autopsiei, care să lămurească circumstanțele decesului cântărețului, transmite joi AFP. 

Postul CNN, citând o sursă din poliția locală, a anunțat că medicamentele respective au fost găsite asupra lui și în reședința sa, Paisley Park. Cotidianul Star Tribune din Minneapolis afirmă că s-a deschis o anchetă pentru a afla ce tratament i-ar fi putut provoca moartea. Conform CNN, în cadrul investigației a fost solicitată Agenția americană de combatere a drogurilor, conform Agerpres.  Potrivit mai multor surse anonime citate presă, artistul american ar fi fost victima unei supradoze de opiacee cu câteva zile înaintea morții, iar avionul său a aterizat de urgență, după un concert, pentru a primi ajutor medical.

Opiaceele, la fel ca metadona sau morfina, sunt substanțe derivate din opiu, prescrise împotriva durerilor. Ele pot provoca o puternică dependență. Autoritățile au anunțat că rezultatele autopsiei vor fi cunoscute în cel puțin patru săptămâni, încheie AFP.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos