Acasă Economie S-a deschis prima piata din Romania exclusiv cu produse romanesti, unde pensionarii...

S-a deschis prima piata din Romania exclusiv cu produse romanesti, unde pensionarii au reducere

361

Prima piață cu produse tradiționale românești ieftine s-a deschis în Sectorul 2 al Capitalei! Prima piață din București dedicată exclusiv produselor românești pentru pensionari și studenți s-a deschis sâmbătă, 19 septembrie 2020 pe strada Cremenița nr.15 din cartierul Colentina.

În prezența locuitorilor sectorului 2, viceprimarul Dan Cristian Popescu, îndrăgiții actori Florin Petrescu – Axinte și Vasile Muraru au deschis oficial noua piață.

“Mă bucur nespus că proiectul meu, Piața Românilor, a devenit realitate, a declarat cu această ocazie domnul viceprimar Dan Cristian Popescu. În această piață, pensionarii din sectorul 2, pe baza talonului de pensie, beneficiază de o reducere de 26%. Vreau să venim în sprijinul persoanelor în vârstă, ale căror pensii s-au majorat anul acesta doar cu 14%, în loc de 40%. De asemenea, studenții care învață în sectorul 2, pe baza carnetului de student, beneficiază de o reducere de 15% la produsele cumpărate. În sectorul 2 nu lăsăm pe nimeni în urmă! În această perioadă grea, administrația locală trebuie să găsească soluții pentru toți locuitorii sectorului”, a încheiat domnul viceprimar Dan Cristian Popescu.

De precizat că în noua piață amenajată în cartierul Colentina se acordă o atenție specială și produselor ecologice, aici producătorii bio cu certificat având spații amenajate unde își pot comercializa marfa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos