Acasă Constanta S-a intalnit hotul cu prostul: Turistii din Mamaia isi dau jos placutele...

S-a intalnit hotul cu prostul: Turistii din Mamaia isi dau jos placutele de inmatriculare ca sa nu plateasca parcare

287

Doi turişti au demontat plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor pentru a nu plăti parcarea în Mamaia, ei fiind amendaţi cu câte 500 de lei de către Poliţia Locală. De asemenea, una dintre maşini a fost ridicată de autorităţi.

Primăria Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii locali au descoperit în staţiunea Mamaia, în zona Summerland, două maşini care aveau demontate plăcuţele de înmatriculare.

”Cei doi turişti veniţi în vacanţă în staţiunea Mamaia s-au gândit că aceasta este cea mai bună modalitate de a economisi nişte bani, neachitănd taxa de parcare. Dar cum nu au vrut să primească nici amendă pentru acest lucru şi-au scos numerele de înmatriculare. Din nefericire pentru ei, însă, poliţiştii locali au procedat la identificarea acestora şi i-au sancţionat contraventional cu suma de 500 lei, fiecare. Pentru unul dintre contravenienţi s-a dispus şi măsura ridicării şi transportării autovehiculului în parcul auto al municipalităţii situat pe strada Caraiman, nr.1”, a transmis Primăria Constanţa.

Sursa citată a menţionat că şoferul respectiv a mai plătit 450 de lei – tariful de ridicare maşini, 120 de lei – tariful transport maşini şi 60 de lei – tariful depozitare maşini pe zi.

Celălalt şofer s-a prezentat la maşină, motiv pentru care nu a mai fost ridicată maşina.

Preţul parcării în Mamaia, până în această săptămână, a fost de 96 de lei pe zi. Consilierii locali au decis ca parcarea în staţiunea să fie gratuită între orele 19 – 09.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos