Acasă ACTUALITATE S-a trezit cu pistolul la tampla! Un sef de stat a scapat...

S-a trezit cu pistolul la tampla! Un sef de stat a scapat ca prin minune, după o tentativa de asasinat!

Un bărbat a fost arestat joi în Argentina pentru că a îndreptat o armă spre vicepreşedinta Cristina Kirchner în timp ce aceasta se întorcea la domiciliu, a declarat ministrul argentinian al Securităţii, Anibal Fernandez, relatează AFP, citată de Agerpres.

Mai multe canale de televiziune au difuzat imaginea cu un individ care viza capul Cristinei Kirchner în timp ce aceasta ieşea din maşina care o dusese la domiciliul din cartierul Recoleta, din Buenos Aires.

„Acum situaţia trebuie să fie evaluată de personalul nostru criminalistic pentru a analiza amprentele digitale şi capacitatea şi starea acestei persoane”, a precizat ministrul.

Bărbatul, care nu a tras, s-a apropiat de Cristina Kirchner în mijlocul mulţimii care o aştepta să o salute şi să-i ceară un autograf pentru o carte autobiografică.

Sute de militanţi s-au adunat de săptămâna trecută în faţa casei Cristinei Kirchner, în vârstă de 69 de ani, acuzată de fraudă şi corupţie în atribuirea de contracte publice în fieful ei din Santa Cruz (sud), în timpul celor două mandate prezidenţiale (2007-2015).

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSe teme sa iasa in public! Putin nu va participa la inmormantarea lui Gorbaciov
Articolul următorSi bulgarii s-au scarbit de rusi: ”Gazprom nu este un partener comercial, ci mâna stângă a lui Putin”