Acasă Arad S-au dus cu BMW-uri și AUDI-uri la proteste, să se plângă că...

S-au dus cu BMW-uri și AUDI-uri la proteste, să se plângă că mor de foame

Romania TV continua sa manipuleze grosier, marti noapte, in legatura cu protestele anti-masca din Romania. RTV a anuntat ca centrul Aradului este blocat de „oameni disperati”, arată Aktual24.ro.

RTV a prezentat imagini cu cateva zeci de protestatari care au blocat cu masinile centrul Aradului. „Oamenii mor de foame, se impune demisia guvernului”, s-a sustinut pe post.

Insa din imaginile prezentate chiar de RTV puteau fi vazute masini de lux, precum Audi, BMW si Mercedes.

Conform presei locale, protestul de la  Arad este organizat de acelasi grup de sportivi ca in serile anterioare.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti seara, la Romania TV, ca PSD este gata sa se intoarca la guvernare, solicitand ca Iohannis sa inlocuiasca actualul guvern ca urmare a protestelor anti-masca.

„In locul presedintelui Iohannis as iesi la televizor si as recunoaste ce greasala am facut”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Intrebat daca PSD ar participa la un guvern de uniune nationala, care s-ar forma ca urmare a protestelor de strada, Ciolacu a raspuns afirmativ.

„Noi am facut aceasta oferta dupa alegeri si se dovedeste ca noi am avut dreptate. Avem specialistii necesari, PSD nu se da deoparte daca este nevoie sa participe la formarea unui guvern. Actualul parlament nu mai reflecta vointa romanilor. (…) Mie mi se pare ca sunt zeci de mii de oameni in strada. Nu inteleg cum mai poate sa raman un asemenea ministru la Sanatate”, a declarat Ciolacu.

„Nu s-a intamplat niciodata ca in 3 luni dupa alegeri ca romanii sa se trezeasca si sa isi dea seama in ce hal au fost pacaliti”, a mai spus Ciolacu.

In timp ce facea aceste afrimatii, in Piata Victoriei protestat un jur de 300 de persoane. Ciolacu a uitat ca la nici doua luni dupa instalarea Guvernului Grindeanu, in Piata Victoriei erau 300.000 de oameni, de o mie de ori mai multi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCTP despre protestatari: ”Acești tineri sunt produsul părinților și al școlii din ultimii 30 de ani din România”
Articolul următorAvocatul Poporului, Renate Weber, a găsit o chichiță juridică prin care vrea să suspende toate restricțiile din România