Acasă Bucuresti SCANDAL cu INJURATURI SI AMENINTARI la Therme Bucuresti! O familie de ROMI...

SCANDAL cu INJURATURI SI AMENINTARI la Therme Bucuresti! O familie de ROMI a fost DATA AFARA din complex!

O familie de romi din Bucureşti a încercat să intre joi după-amiază la centrul de relaxare Therme Bucureşti, însă a fost refuzată şi dată afară. Oamenii susţin că nu au fost primiţi pentru că în centru nu se acceptă romi. De cealaltă parte, reprezentanţii Therme Bucureşti au spus că motivul pentru care nu au fost primiţi este încălcarea regulamentului e ordine interioară.

Doina şi soţul ei Nicuşor Niţu au fost joi aseară la centrul de relaxare Therme Bucureşti, pentru a petrecere câteva ore de relaxare. Din spusele celor doi, în mod civilizat au intrat în recepţia centrului de relaxare Therme Bucureşti, iar ulterior au fost daţi afară şi umiliţi.

“Centrul termal din Balotesti am înţeles că este un loc frumos, de relaxare. Am ajuns acolo cu soţul şi cu inca o familie. După ce am parcat am mers la casa sa platim si sa intram. În momentul acela au venit 10 bodyguarzi si ne-au spus sa ne retragem sa stam de vorba. Dânşii ne-au întrebat daca suntem romi. Le-am spus ca traim in Romania si avem trecut in buletin că suntem cetăţeni romani. Noi am vazut ca sunteti romi, iar conducerea nu este de acord ca romii sa beneficieze de serviciile centrului SPA (n. r. le-au spus bodyguarzii). Am cerut sa vorbim cu un manager, iar ei ne-au spus ca nu avem ce vorbi pentru ca suntem romi iar ei au primit directivă să nu ne lase să intrăm. Am fost prin toata lumea, în Dubai, în Mali, peste tot, pe la hoteluri de 4-5 stele, dar am fost trataţi bine şi respectaţi peste tot. Aici am fost jigniti şi dengrati. Am copii la facultate. Vreau sa îi trimit acolo sa se relaxeze dar imi este teama ca vor fi dati afara. Platim taxe in aceata tara, suntem civilizati. Suntem florari, avem firme de flori, chiar nu suntem ultimii oameni, încât să fim trataţi aşa”, a declarat Doina Niţu, citată de b365.ro.


Citeste si:

De cealaltă parte, reprezentanţii Therme Bucureşti spun că familia Niţu a fost dată afară din complex pentru încălcarea regulamentului de ordine interioară.

„Accesul în Therme Bucureşti este reglementat de un regulament de ordine interioară, valabil în toate centrele Grupului Wund din Europa, menit să asigure confortul, siguranţa si relaxarea clienţilor noştri. Nu este tolerat niciun fel de limbaj sau comportament agresiv sau neadecvat. Vizitatorii care încalcă acest regulament au accesul restricţionat pe toată suprafaţa Therme Bucureşti. Therme Bucureşti colaboreaza cu mai multe firme de pază, ale căror atribuţii principale sunt cele legate de respectarea regulamentului. Legat de acest incident, am fost informaţi de către firma de pază că persoanele în cauză au încălcat regulamentul pe proprietate privată, drept pentru care le-a fost restricţionat accesul. Interzicerea accesului în centru se face exclusiv în urma încălcării acestui regulament, şi nu pe criterii etnice şi rasiale. Anual, Thermele Grupului Wund primesc 6 milioane de vizitatori din toate colţurile lumii şi de orice etnie. Therme Bucuresti nu incurajeaza atitudinile xenofobe, de ordin rasial sau etnic”, au spus reprezentanţii Therme Bucureşti.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO SOCANT! Un tanar din Pitesti a INTRAT INTENTIONAT CU MASINA INTR-UN OM, dupa ce s-au certat in trafic!
Articolul următorO legenda a FOTBALULUI ROMANESC a facut infarct si a intrat in coma! Doar aparatele il mai tin in viata!